ЦЕНТР "ТАВОР" - ПЕРЕМОЖЕЦЬ РЕГІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ "БЛАГОДІЙНА ЛЬВІВЩИНА - 2019"

10 липня 2020 року відбулось нагородження переможців регіонального конкурсу "Благодійна Львівщина - 2019" і наша організація "Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами "Тавор" отримала Диплом за І місце та відзнаку "Ангел добра" у номінації "Благодійність у соціальній сфері"!!!
Дякуємо Національному конкурсу «Благодійна Україна» за цю нагороду!!! Нам дуже приємно!!! Такі нагороди окриляють і дають наснаги працювати далі з іще більшим запалом.
Дякуємо усій нашій спільноті, нашим жертводавцям, прихильникам та партнерам, а особливо Львівська освітня фундація, яка (разом із Президентом Асоціації благодійників України - Максимчуком Олександром, представниками оргкомітету Oksi Lysak) провела церемонію нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина 2019» у рамках щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна» в Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (м.Львів).
Також вітаємо Львівська освітня фундація з перемогою у цій же номінації "Благодійність у соціальній сфері" на всеукраїнському рівні!!!
Про нашу перемогу та нагороди всіх переможців регіонального конкурсу "Благодійна Львівщина - 2019" можна переглянути у відеo: https://youtu.be/68lLpTqV4dk
Дипломи лауреатів і переможців регіонального конкурсу та відзнаку «Ангел добра» вручали в 4-х номінаціях: «Регіональна благодійність», «Благодійність неурядового сектору», «Благодійність у соціальній сфері», «Місцева благодійність».
Нагороди вручали: директор Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького - Олександр Молодий , співачка і музикантка - Оксана Муха, директор Департаменту освіти і науки ЛОДА - Олег Паска, начальник Львівського будинку офіцерів - Віталій Провозін, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук.






Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс