Центр "Тавор" - ПЕРЕМОЖЕЦЬ регіонального конкурсу "БЛАГОДІЙНА ЛЬВІВЩИНА - 2020" у номінації "БЛАГОДІЙНІСТЬ НЕУРЯДОВОГО СЕКТОРУ"!!!

10 червня 2021 року у Центрі ділового партнерства (м. Львів) відбулось нагородження переможців та лауреатів цього чудового конкурсу, який проходить вже не один рік.

Минулого року наша організація також стала переможцем в конкурсі у номінації "Благодійність у соціальній сфері" (http://centr-tavor.blogspot.com/2020/07/2019.html).
А цьогоріч Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами "Тавор" став переможцем у конкурсі "Благодійна Львівщина - 2020" й отримав відзнаку "Ангел добра" за перше місце вже у іншій номінації - "Благодійність неурядового сектору".
Дякуємо Національний конкурс «Благодійна Україна» та організаторам регіонального конкурсу за відзнаку!!! Це додаткове велике "ДЯКУЮ" за нашу працю та працю інших організацій-благодійників.
Під час отримання нагороди крім подяки, довелось озвучити також і наболілі питання організації, одним з яких є проблема з оплатою теплопостачання. Сподіваємось, що ці та інші клопоти вдасться вирішити якнайшвидше і надалі робити ще більше добра з іще більшим запалом.
Детальніше про конкурс можна переглянути у відео https://www.youtube.com/watch?v=znoAfarGmGw&t=2425s
та прочитати тут: https://blagoukraine.org/news/525-lviv_2020.html


















Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс