Вертеп - 2016

 
  Зима для нас подарувала чудові свята – Новий рік та Різдво, з пахучими красунями-ялинками та миготінням різнокольорових вогників у вікні кожної квартири, святковими застіллями та подарунками.
Колядники і різноманітні вертепи снують вуличками і щедро діляться святковим настроєм. «Центр «Тавор» не став винятком. Напередодні Старого Нового року працівники разом з учасниками щоденних програм та волонтерами завітали до Райффанзен Банку Аваль, де радо колядували та бажали усім веселих свят і щастя у новому році. Новороздільська міська рада теж отримала хороший настрій і віншування на достаток, мир, добро та родинне тепло. Особливою була атмосфера під час імпровізації біля ялинки. 15 січня наші колядники виступили в ТзОВ «Енергія ‒ Новий Розділ», Приватбанку та відділу освіти. Наступного дня з різдвяним вітанням вертеп завітав до Новороздільського міського центру зайнятості. Завершилось колядування на позитиві ‒ в отця Романа Штігера, з солодощами та мандаринками.
Різдвяні вертепи завжди дарують радість, піднімають настрій та додають сил, а також нагадують, що зимові свята ‒ чудовий час здійснення мрій та надання допомоги тим, хто потребує уваги та підтримки. Не забуваймо, адже це об'єднує та духовно збагачує всіх навколо.

16 січня 2016р.

Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс