День Матері - 2016

Мама …Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки, жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважали в сім’ї, прислухалися до порад, в яких знаходили спокій і надію. У житті кожного з нас мама займає особливе місце. Перше, що ми бачимо з’явившись на світ – це мамині ласкаві очі, чуємо – мамин лагідний голос. Слово, яке вперше вимовляємо – мама…
Цьогоріч День Матері припав на Провідну неділю, першу неділю після Великодня – неділю Томи. Святкування в «Центрі «Тавор» відбувалось наступного дня. Щирі усмішки, веселі розмови, хвилювання – саме так розпочиналось наше свято. Невимушена атмосфера і очікування чогось особливого… Таворяни вітали всіх матерів з їхнім днем, танцювали і співали для наших гостей. Сю-рпризом для батьків стало коротеньке відео з дитячими фотографіями наших друзів та привітаночками, зверненими до матерів.
Завершилось святкування подарунками: матері отримали квіти і сувеніри – аплікації з пластиліну, які діти виготовляли власноруч. Сльози радості, обійми і фото на згадку про цей чудовий день.

Коротке слово – мама, але які надлюдські глибини скарбів містить воно в собі! Усе життя із серця б’є великим невичерпним джерелом безкорисна любов до своїх дітей. Шановні мами, нехай любов, дарована дітям, повернеться сторицею, рясними Божими благословеннями!
10 травня 2016 р.

Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс