Святкування 10-ї річниці


НЕЙМОВІРНО! ТАЛАНОВИТО! ДИВОВИЖНО!Неможливо підібрати слів, щоб описати концертну програму святкування 10-ї річниці діяльності Центру дозвілля для людей з особливими потребами «Тавор» (м. Новий Розділ).
Підопічні Центру зуміли потішити присутніх чудовою виставою, творчі колективи міста: народний фольклорний ансамбль «Джерело», танцювальний колектив «Сюрприз», танцювальний колектив «Грація» не залишилися осторонь святкування і підготували низку цікавих номерів. Та особливою окрасою концерту став виступ віртуоза-скрипаля Олександра Божика. Фантастичне та неперевершене виконання як класичних творів, так і народних і власні композиції – це було неймовірно. Зал настільки був заворожений виступом митця, що вимагав на біс!

Море позитиву, сімейної атмосфери та бадьорого настрою – все це новороздільчанам зуміли подарувати особи з особливим потребами. Таке грандіозне дійство стало можливим завдяки організації керівника Центру «Тавор» Василя Василишина. Саме його ентузіазм, енергійність, наполегливість робить можливим діяльність Центру, який опікується найбільш вразливою верствою новороздільської громади вже упродовж 10 років. Крім того, діяльність таворівців розповсюджується також на смт. Розділ та психо-неврологічний диспансер у Жирові.
Попри неймовірну занятість В. Василишин є ще вокалістом рок-гурту «Umbrella», і саме цей гурт розважав драйвовими піснями гостей свята.
Такий захід ще раз засвідчив, що щастя не є вибірковим, а дарувати посмішку та тепло ближньому – це так просто.
Дякую Василю та всім організаторам (Богдану Кожухівському, Галині Нестерович, Ірині Павлюх, Лілії Забродській, Івану Татчину, Дзвениславі Заседко, Мар’яні Чорній) за океан драйву.
І якщо ви з певних обставин не мали змоги відвідати це святкування, пропоную переглянути світлини в альбомі:

Ірина Телька
7 лютого 2017 р.

Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс