Осінній бал - 2016

Ще недавно в небі синім
Пролітали журавлі,
А сьогодні в безгомінні
Ходить осінь по землі.
І від краю і до краю,
Від двора і до двора
Золотого урожаю
Знов до нас прийшла пора.
О. Бродський
Кожен мріє мати свої традиції, які з року в рік радують всіх оточуючих. Нам пощастило, адже вже другий рік поспіль учасники щоденних програм з Нового Роздолу разом із працівниками «Центру «Тавор» проводять Осінній бал. Всі друзі зібрались в очікуванні свята.
Починалось все урочисто ‒ вірш про осінь, пору врожаю, бабиного літа, дощів та різнобарвного опалого листя. Далі відбувалось перерізування стрічки нашими осінніми уродинниками. Віденський вальс довершував відкриття нашого свята ‒ кожен наче в давнину, елегантно виходив у парі і танцював.
Основною частиною нашого святкування були різноманітні конкурси та ігри, а музичні паузи вишукано доповнювали їх і давали час повеселитись від душі у дружніх хороводах.

Фінальною частиною осіннього балу був не лише святковий стіл, а й вітання наших уродинників Миколи та Оленки. Для друзів це найприємніші моменти – єднання у спільноті, привітання, символічні подарунки. Саме за сприяння батьків було підготовлено таке частування та солодкий стіл ‒ це не могло не радувати друзів. З нетерпінням чекаємо наступних святкувань і тішимось від проведених.
Дзвенислава Заседко, асистент Центру "Тавор"
25 жовтня 2016 р.





Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс