Великодні забави - 2017


Великдень. Сьогодні в Україні це свято символізує початок нового життя, загальне відродження та оновлення світу. Ще цей день особливий тим, що родина збирається і частується за святковим столом. На Великдень всі веселяться, водять гаївки, дзвонять у церковні дзвони та грають у веселі ігри.
Роздільський дитячий будинок-інтернат не став винятком. Минулого четверга разом з працівниками ГО «Центр «Тавор» учасниці народного фольклорного колективу «Джерело» відвідали дітей, чим неабияк підняли настрій. Всі ми разом водили гаївки: питали в чижика як росте мак, садили грушечку і визволяли царівну від сну. Діти завжди раді чомусь новому і нальоту сприймають веселі рухи, без яких не обходяться гаївки. Піднявши настрій веселими пісеньками, ми грали в котики-мишки та намагались наввипередки донести до фінішу писанки. На останок, один з підопічних отримав у подарунок писанку, чому неймовірно радів. Як же мало потрібно аби дитина відчула себе щасливою.
Ми дуже вдячні пані Любі Худяк і колективу «Джерело» за час, проведений разом з нами і чекаємо на нові пізнавальні зустрічі.
Дзвенислава Заседко,
асистент «Центру «Тавор»
26 квітня 2017 р.

Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс