Всеукраїнська нарада “Конвенція ООН про права осіб з інвалідністю – українцям з інтелектуальними порушеннями”

     10-12 жовтня 2017 р. відбулася Всеукраїнська нарада у м.Києві, де троє представників ГО «Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор» м.Новий Розділ (Львівської обл.) взяли участь у конференції “Конвенція ООН про права осіб з інвалідністю – українцям з інтелектуальними порушеннями”. Організатор – Всеукраїнська громадська організація «Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» (http://inteldisabilities-coalition.kiev.ua), членом якої є наша організація.
     Також відбулася цікава екскурсія у «Київську фортецю» та візит до Відділення денного перебування розумово відсталих інвалідів Голосіївського району м.Києва - філії Центру трудової реабілітації розумово відсталих інвалідів м.Києва з метою ознайомлення з його діяльністю.
     У перший день конференції відбулася виставка-конкурс виробів майстерень для людей з інтелектуальними порушеннями. Під час рейтингового анонімного голосування учасників наради Центр «Тавор» зайняв ІІІ (третє) призове місце серед десятків організацій та отримав також диплом за активну участь у цьому конкурсі.

 Іван Татчин, асистент Центру "Тавор"










Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс