Дивомайстрині у Центрі «Тавор»


    Вже не один місяць активний прихильник діяльності Центру "Тавор" - Ніна ​Безп’ята​, професіонал з фелтингу, проводить заняття з техніки мокрого валяння ​вовни з друзями (особами з особливими потребами). Під її егідою було створено багато чудових виробів, серед них два прекрасних панно, які чудово збагачують інтер'єр приміщення організації.
​     Також на запрошення ​п.​Нін​и інші​ дивомайстрині Ольга Береза та Василина Федів вражають нас новими шедеврами художньої творчості​.​ Під керівництвом ​п.Ольги ​були проведені майстер-класи по виготовленню картин з бісеру. ​Пані​ Оля сама розписала пейзаж золотої осені, а кожен з друзів мав можливість долучитись до процесу наклеювання бісеру різних кольорів. Майстриня Василина Федів провела майстер-клас по виготовленню кульч​и​​к​ів з вовни, роблячи іх методом валяння.
     Всі отримали гарні враження від художньої праці, валяння та спілкування з цими чудовими майстринями, яким висловлюємо слова подяки і бажаємо всім нам на​т​хнення до подальшої роботи.                                                                                                  
Підготувала: Лілія Забродська​, асистент Центру "Тавор"​











Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс