Благодійний проект для людей літнього віку “Зерна добра”

У Новому Роздолі з травня 2019 року діє благодійний проект для людей після 60-ти років “Зерна добра”. Емблемою програми є зображення руки кожного, хто сіє добро, яке згодом приносить великі плоди. Цей проект втілює ГО “Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами “Тавор”, а жертводавцями цієї програми є люди, які побажали залишитись невідомими.

Вже понад дев’ять місяців 40 людей отримують моральну та матеріальну підтримку. Проект надає допомогу людям з інвалідністю, одиноким, віком від 60-ти років і які є в тяжких обставинах. Адже такі люди одержують мізерну пенсію, за яку вони не завжди можуть придбати необхідні речі. А також їм бракує уваги оточуючого середовища. Люди, які є в цих обставинах, часто не маючи можливості вийти з дому, почувають себе самотньо. Тому участь в проекті їм дуже потрібна.
Щотижнево четверо соцпрацівників відвідують цих осіб і приносять їм продукти, підгузники, пеленки. А також морально підтримують, вислуховують, моляться спільно, спілкуються з ними. Учасники проекту за цей період стали для соцпрацівників наче рідні люди.
Але ця доброчинність, як і кожна добра справа, потребує додаткових ресурсів. Важливою є допомога продуктами або фінансово, щоб була змога покращити набір необхідних речей й охопити більшу кількість отримувачів даних послуг.
Усіх, хто має можливість допомогти продуктами, просимо завітати в Центр “Тавор” на вул. Грушевського, 16. 
Фінансово можна допомогти, надіславши кошти на наш банківський рахунок:
ГО "Центр "Тавор", 
р/р UA763808050000000026004185383, 
ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", 
МФО   380805, 
код ЄДРПОУ   36211382  
(Просимо зазначити на полях банківського переводу "Доброчинна пожертва для проекту "Зерна добра")

Команда проекту “Зерна добра”





Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс