Свято родини - 2019

Від рідного порогу починається сто доріг, але ми все ж прагнемо повернутися до батьківського дому. І саме ці одвічні сімейні цінності стали ключовим лейтмотивом Свята Родини, яке було проведено у ГО ”Центр “Тавор” в п’ятницю 17 травня.

 Серед чудової сонячної днини святковий захід пройшов під відкритим небом у саду біля приміщення організації. Це прекрасне сценічне дійство розпочалося урочистим відкриттям, під час якого усі батьки, родичі та гості пройшли під символічною аркою з вишитих рушників та одержали у подарунок невеличкі пам’ятки ручної роботи.
 До уваги глядачів були представлені вірші, танці і пісні у виконанні осіб з особливими потребами, які з великою ретельністю готувалися до цього дня. На святі панувала атмосфера родинного тепла, любові та затишку, яка об’єднала усіх навколо найсокровеннішого добра людини, котрим є сім’я.
 Завдяки артистизму, згуртованості та неабияким творчим талантам таворян свято вдалося на славу. Адже попри щоденні програми Центру вони вже вкотре продемонстрували свій внутрішній потенціал та змогли розкрити усе душевне багатство, яке заклав у них Господь.
 Щирі сльози та слова вдячності, а також гучні оплески, додали усім ентузіазму та натхнення, а особливо подарований нам п.Марією Іскандаровою образ Пресвятої Родини є цьому доказом.
 На завершення свята відбулося частування під музичний супровід, яке згуртувало усіх навколо спільного столу та підтвердило, що ми разом творимо єдину родину під іменем “Тавор“.
Лілія Забродська,
координатор щоденних програм Центру “Тавор”











Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс