День соціального працівника

     У першу неділю листопада ми відзначаємо День працівника соціальної сфери. З цього приводу працівники ГО ”Центр ”Тавор” провели акцію на підтримку робочих колективів обидвох інтернатів, з якими ми співпрацюємо вже понад 12 років.
    В четвер, 31 жовтня, ми завітали до Роздільського дитячого будинку-інтернату, де у тісному колі працівників цього закладу провели бесіду про значення та проблематику соціальної галузі. В першу чергу, керівник привітав директора та увесь колектив з нашим спільним професійним святом та вручив у подарунок для кожного робітника листівки (handmade), виготовлені спеціально для цієї мети, а також гостинці та інші вироби на пам’ятку. Далі він подякував усім соцпрацівникам за нелегке, але таке потрібне і вартісне служіння у важких умовах, яке, на жаль, мало оцінене морально та матеріально з боку держави.
    Також ми ознайомили колектив інтернату з нашим життям та діяльністю та заохотили до подальшої співпраці, бажаючи натхнення та оптимізму в роботі.
     Подібну зустріч провели 1 листопада і в Ходорівському психоневрологічному інтернаті, де в атмосфері розуміння, підтримки та солідарності пройшов наш захід. З боку присутніх пролунали слова вдячності та задоволення, а для нас цей досвід став ще одним поштовхом для подальшої плідної праці в царині соціальних відносин. Адже, коли знаходиш у собі духовну силу для моральної підтримки інших, тоді і сам непомітно отримуєш ріст у процесі побудови суспільства.
Лілія Забродська,
координатор щоденних програм Центру “Тавор”









Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс