Центру "Тавор" - 15 років!!!

15 РОКІВ ЦЕНТРУ "ТАВОР" виповнюється сьогодні, 12 січня. Саме цього дня у 2007 році організація вперше відчинила двері і розпочала діяльність для дітей та людей з особливими потребами з Роздільського дитячого будинку-інтернату та з Нового Роздолу. Згодом, цього ж року, до програм були долучені також особи з Ходорівського психоневрологічного інтернату. І протягом усіх цих років ведеться постійна праця асистентів, волонтерів, жертводавців, духовенства та усіх людей доброї волі для блага 250 осіб з інвалідністю (з них 59 осіб залучені до щоденних програм Центру), а разом з іншими проєктами кількість учасників програм Центру "Тавор" є понад 300.

Повна назва Центру "Тавор" - громадська організація "Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами "Тавор". Є неприбутковою організацією.

Основним напрямом діяльності є соціальна і духовна підтримка осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень шляхом творення християнських спільнот осіб з неповносправністю, їх сімей та волонтерів через залучення їх до праці, спілкування, дружніх стосунків та молитви, одночасно плекаючи почуття власної гідності та цінності їхнього життя.

Найважливішими видами діяльності, цілями та завданнями організації є:
1. СОЦІАЛЬНА АДАПТАЦІЯ, СОЦІАЛЬНА ТА ФІЗИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ: денні програми, денний догляд, проведення соціально-трудової реабілітації, проведення щоденних постійно діючих творчих та розвиваючих занять для осіб з розумовою неповносправністю (ПРАЦЯ: робота з парафіном, з бісером; вишивка, ткацтво, малювання, аплікації і т. п.; ДОЗВІЛЛЯ: ігри, бесіди, спортивні змагання, прогулянки, творчі вечори, виступи, прощі, Богослуження і т. п.)
2. СОЦІАЛЬНА ІНТЕГРАЦІЯ ТА РЕІНТЕГРАЦІЯ: намагання максимально розкрити внутрішню красу кожної особи з особливими потребами, поширення у суспільстві християнського світогляду про особливе покликання осіб з розумовою неповносправністю, пошук нових осіб з розумовою неповносправністю, пошук волонтерів для праці з особами з неповносправністю
3. НАМАГАННЯ ПОБАЧИТИ, ВІДКРИТИ ТА РОЗВИВАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ ДАРИ КОЖНОЇ ОСОБИ З НЕПОВНОСПРАВНІСТЮ: сприяння внутрішньому розвитку людини, сприяння самостійності у праці, поведінці тощо; створення умов для самовираження та самореалізації осіб з розумовою неповносправністю через діяльність, творчість, духовне життя; забезпечення поваги до кожної особи.

Благодійна діяльність організації здійснюється завдяки грантовим коштам та доброчинним пожертвам: Українська Католицька Освітня Фундація, фонд Джинджер, Львівська освітня фундація (Українська освітня платформа), благодійний фонд Св.Стефана, Парафія Пресв. Трійці (м. Альтдорф, Німеччина), Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, Український Католицький Університет та багато інших.
Проте, кожна благодійна діяльність потребує підтримки, оскільки потребуючих багато, а можливостей не вистачає на усіх. Тому, при бажанні, підтримати діяльність Центру "Тавор" можна за таким рахунком:
р/р UA763808050000000026004185383,
АТ "Райффайзен Банк",
МФО 380805,
код ЄДРПОУ 36211382
(Просимо зазначити на полях банківського переводу «доброчинна пожертва»)

КОНТАКТНІ ДАНІ Центру "Тавор":
Адреса місцезнаходження: вул. Грушевського, 16, м. Новий Розділ, Стрийський р-н, Львівської обл.
Телефон: (+38) 067-15-33-145 (Viber, WhatsApp)

Дякуємо усім, хто нас підтримує, любить і молиться за нас!

З любов'ю - спільнота Центру "Тавор"


 

Коментарі

Популярні публікації

Нам допомагають

Фундація Українського Католицького Університету

Ginger

Українська Освітня Платформа

Благодійний фонд Св. Стефана

Парафія Пресв. Трійці

Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Фонд Абіліс